Paisje Pofesionale Për Ambientet Tuaja

Shqip Inox është prodhues në industrin e paisjeve industriale të inoxit. Kompania ka një ekip te specializuar me experience të gjerë në industrinë e prodhimit të paisjeve industriale të inoxit. Dhe përdor teknoligjinë më të fundit për të siguruar produkte inovative dhe funksionale.

Cilesi e Larte

Nese jeni ne kerkim te produkteve te inoxit me cilesi te larte, jeni ne vendin e duhur! Ne ofrojme produkte te inoxit te ndertuara me materiale te standarteve te larta te prodhimit, per te siguruar qe klientet tane marrin produkte te besueshme dhe te qendrueshme.

Garanci

Ne besojme te qendrueshmerine e produkteve tona dhe jemi gati te ofrojme garanci per cdo produkt qe blihet te ne. Kjo tregon besimin tone ne cilesine e produkteve tona dhe jemi te gatshem te mbikqyrim perdorimin e tyre per te siguruar kenaqesine e klienteve tane.

Personalizimi i Produkteve

Ne jemi te gatshem te personalizojme produkte tona te inoxit sipas nevojave te klienteve tane. Duke u bazuar ne specifikimet e klienteve tane, ne i ndertojme produkte te inoxit qe i pershtaten nevojave te tyre te vecanta dhe mbulojne kerkesat e tyre te vecanta.

Inovacioni dhe Teknologjia

Ne punojme vazhdimisht ne inovacion dhe perdorimin e teknologjise me te fundit per te ndertuar produkte te inoxit me qendrueshmeri te larte dhe efikasitet te larte. Ky tregon investimin tone ne te ardhmen dhe ne permiresimin e performances se produkteve tona.

Shërbimet qe ne ofrojmë:

 • Punime Inoxi
 • Bare
 • Restorante
 • Piceri
 • Pastiçeri
 • Fast-Foode
 • Furra buke
 • Hotele
 • Prodhime inoxi me porosi
 • Soba me furrë korenti
 • Banak për bare, restorante,piceri, pasticeri etj
 • Lavamane industriale
 • Tavolina frigoriferike
 • Tavolinë pune me dyer scorrevoli
 • Rafte murale
 • Kapa aspirimi
 • Ekspozitor peshku
 • Tava inoxi dhe alumini
 • Vasketa inoxi për banjomari, fast-food, akullore

Adresa

Perball Top Channel, Mezez, Tirane

Kontakt

+355 68 204 9192
+355 67 490 0854

Për më shumë informacione, na kontakto!